« Naturfotomagasinet.se

Tips för en enklare flytt

Livet som naturfotograf är spännande och inte en dag är den andra lik. Det innebär också att man befinner sig på andra ställen än hemma i Sverige under rätt långa perioder. Det gör att det är svårt att ha en fast bostad. Så jag flyttar rätt ofta och när jag kommer hem och ska stanna några månader ser jag alltid till att ha en egen bostad. 

Men hur gör jag för att få ihop det med möbler och prylar undrar ni? Jo, jag hyr ett förråd som jag förvarar alla saker i och när det är dags att komma hem ett tag så klickar jag mig ut till www.flyttfirmaisödertälje.se, eller en annan flyttfirma och bokar flytthjälp. Min familj har nyckel till förrådet och med pack och bärhjälp så kan allt finnas på plats när jag landar hemma. 

När jag flyttar på egen hand

Men de gånger jag inte tar hjälp av en flyttfirma får jag lösa det på egen hand och mitt bästa tips då är att prata med vänner, bekanta och familj. De ställer gärna upp så länge jag bjuder på mat och dryck. 

Ska du satsa på en karriär som naturfotograf bör du vara medveten om att man är borta rätt långa perioder och att det är svårt att bygga bo som vanliga Svenssons. Är du OK med den biten så är jobbet det bästa som finns! Jag hade aldrig bytt det mot något annat i alla fall. 

3 Dec 2022